Menjador

VEURE MENÚS 


  

Encarregats
Jordi Canal
Cristina Albert


NOTA INFORMATIVA - Abonaments menjador:                            

Es descompten les absències a partir de 5 dies seguits sense utilitzar el servei, per exemple, si faltem de dilluns a divendres veurem en el rebut del mes següent un concepte “ABONAMENT MENJADOR” amb l’import corresponent als 5 dies.

Per a més informació ens podeu escriure a: 
administracio@claretbarcelona.cat 


PROJECTE EDUCATIU 
A continuació podeu descarregar-vos el Projecte Educatiu del menjador Claret

PROJECTE BILINGÜE EDUCATIU DEL MENJADOR CLARET (de P3 a 1r EP)
Un cop a la setmana, totes les activitats programades per aquell dia al menjador es fan en anglès: la presentació dels plats, els  jocs, les activitats, les cançons... Les monitores reben una formació mensual on se’ls hi ensenya el vocabulari necessari i preparen les activitats programades pel mes.   

 

PROJECTE "EXPLORA I ALIMENTA" . CURS 2018-2019

Projecte "Explora i Alimenta": una expedició gastronòmica per la nostra terra. 

PRODUCTES ECOLÒGICS AL MENJADOR CLARET

El menjador del col·legi Claret ofereix alguns productes ecològics en els seus menús. Actualment tenim: les llenties, les peres, les pomes i les mandarines. Poc a poc volem aconseguir que tots els llegums i totes les fruites provinguin de cultius ecològics*.

 

MENÚS DE L'ESCOLA

A continuació podeu veure els diferents menús previstos pel mes de juny:


També podeu veure els menús del mes de maig
:

    Benvolgudes famílies,
    Com podeu veure en els menús especials, intentem sempre fer els canvis imprescindibles. És per això que hem introduït “arrebossats especials segons la intolerància”, “pasta sense gluten”, “ cremes sense làctics”....
    També us volem informar, que des del dia 28/09/2015, enfornem el pa abans de cada servei. Hem instal·lat 2 forns, un al menjador d’infantil i l’altre al menjador del pati vell per tal que els nens i nenes puguin gaudir del pa acabat de fer.