Un ampli ventall d'activitats al teu abast!

L'Espai Cultura organitza i ofereix activitats complementàries extraescolars de l’àmbit cultural, dissenyades per reforçar i ampliar els continguts curriculars que s’estudien a l’escola. El nostre objectiu principal és que tots els alumnes puguin satisfer les seves inquietuds i desenvolupar les seves habilitats i capacitats a través d’activitats ben variades i pràctiques. A continuació podeu consultar la informació de les activitats de les diferents àrees:

PREINSCRIPCIÓ CURS 2024-2025: 

Per inscriure's a alguna de les activitats extraescolars d'Espai Cultura, cal que ompliu el següent formulari:

Inscripcions Espai Cultura 24-25

Tan si sou antics/gues alumnes com nous/ves alumnes us heu d'inscriure a través de l'enllaç. Per conservar la plaça d'antic/ga alumne (inscrits al juny del 2024); cal fer la inscripció abans del 30 de juny.

Totes les inscripcions que es rebin més tard del 30 de juny seran ateses al llarg del mes de setembre i no tenen plaça garantida.

Un cop omplert el qüestionari d’inscripció i que heu clicat SUBMIT es genera un correu que és un resum de la inscripció feta. Aquest és el vostre comprovant de què heu realitzat correctament la inscripció.

Durant la primera quinzena de setembre anirem enviant correus a totes les famílies inscrites concretant l'horari final adjudicat i el professor/a referent responsable.

Totes les classes començaran dilluns 16 de setembre a excepció de les classes individuals d'instruments i tutories que començaran dimarts 1 d’Octubre.