Un espai per compartir i viure la passió per la lectura!

La biblioteca de la nostra escola vol ser un recurs educatiu per a l'aprenentatge i un espai potenciador de l'activitat escolar. Volem promoure la lectura i la passió pels llibres i oferir una eina paral·lela a l'aprenentatge.

Gràcies a la implicació de pares i mares i professors i professores en la dinamització de la biblioteca, cada dia tenim un espai més viu, obert a tota la comunitat educativa. 

Des de la biblioteca, us animem que promogueu que els vostres fills i filles gaudeixin de l’espai, i restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o suggerència. També us animem a que ens recomaneu tots aquells títols que us agradaria tenir a la biblioteca, perquè els puguem incloure en futures adquisicions.

 • Portar llibres o revistes a la biblioteca

Si teniu llibres o revistes a casa que voleu portar a la biblioteca de l'escola per a compartir amb tota la comunitat, us demanem, si us plau, que abans envieu un correu electrònic a la biblioteca - biblioteca@claretbarcelona.cat - indicant quins exemplars són per a la seva aprovació. D'aquesta manera evitem repetir en excés llibres i revistes que ja tenim a la biblioteca.

Podeu enviar els vostres suggeriments a:
biblioteca@claretbarcelona.cat

 • Localització

  S'accedeix a la biblioteca pel pati, pujant unes escaletes que hi ha al costat de les escales que porten a la piscina. 

 • Horari

  De dilluns a divendres de 09:00h a 12:00h i de 17h a 18:30h.
   

 • Personal

  Montse Cobo (matins)

  Montse Ocaña (tardes)

 • Aforament

  50 persones

 • Fons documental

  4000 llibres aproximadament.

 • ePèrgam: sistema de catalogació

  Utilitzem l'ePèrgam com a eina de gestió de tot el fons documental de la biblioteca i pel servei de préstec. L'ePèrgam és una programa del Departament d'Ensenyament per a les biblioteques escolars que ens ofereix molts avantatges.