Doble titulació del Batxillerat estatal i nord-americà!

 

 

El període de matriculació està tancat.

Immersió lingüística i aprenentatge digital.

Al Claret oferim un programa extraescolar que permet la Doble titulació del Batxillerat estatal i nord-americà. L'alumnat pot estar matriculat a l’escola i, simultàniament, en un High School als EUA, cursant ambdós estudis alhora. Això és possible a través de la col·laboració amb Academica Corporation, institució escolar i educativa nord-americana que compta amb més de 150 escoles als Estats Units.

Els estudis es realitzen íntegrament online i corresponen a 6 crèdits nord-americans que, juntament amb la convalidació dels seus estudis a l’escola, els permet aconseguir la Doble titulació de Batxillerat espanyol i nord-americà, i els possibilita cursar els estudis universitaris als Estats Units.

Són molts els valors i els avantatges que aporta el Batxillerat Dual Internacional als alumnes i s’estructura al voltant de 3 eixos principals:

  • Immersió lingüística en anglès dins d'un entorn d’aprenentatge i de comunicació oral i escrita.
  • Aprenentatge digital online a través d'eines de comunicació integrades en una plataforma digital pròpia i amb professors nadius.
  • Competències personals i d’aprenentatge a través de l’esforç, la responsabilitat, la gestió de tasques i l’autonomia.

El Batxillerat dual es pot cursar en 2, 3 o 4 anys, distribuint la càrrega lectiva en funció de la durada. Per aquest motiu, els alumnes de l’escola que el proper curs escolar 2024-2025 siguin alumnes de 3r d’ESO, 4t d’ESO i 1r de Batxillerat, poden acollir-se al programa.

La coordinadora del projecte és l'Elizabeth Lynch. Podeu contactar amb ella per a qualsevol dubte al següent correu electrònic: elizabeth.lynch@claretbarcelona.cat o bé trucant a la consergeria del col·legi i concertant una entrevista amb ella.