Programes ADI d'excel·lència per Batxillerat

Batxillerat

Un any més, amb l’afany de potenciar i fer créixer les capacitats i els interessos individuals dels nostres alumnes, l’escola us fa arribar la informació dels programes que es realitzen a Catalunya on l’alumnat pot participar a títol individual. Són activitats i programes que diferents centres d’excel·lència en recerca ofereixen als alumnes de Batxillerat per tal que s’acostin a diferents camps de la Ciència, i puguin anar descobrint cap a on encaminar el seu futur professional.

Donat que en algunes d’elles la inscripció és limitada, us donem a conèixer tots els programes que ens han arribat fins ara. Durant el curs, a mida que tinguem constància de més activitats i programes,us les trametrem oportunament. Si esteu interessats en alguna d’aquestes activitats, cal que ho comuniqueu a la persona tutora. Tal com ens caracteritza, com a escola farem tot el possible per tal que els nostres alumnes accedeixin al programa en qüestió.

Cal consultar les bases de cada activitat per saber les condicions i els requeriments de la inscripció, així com la localització i les dates en que es realitza l’activitat.Algunes activitats són gratuïtesi d’altres no, però les despeses de transport i dietes acostumen a córrer a càrrec de l’alumne.

Podeu consultar el diferents programes en el següent enllaç