Programa de la Beatificació dels 109 màrtirs claretians

Informacions externes

El proper cap de setmana del 20 al 22 d’octubre es faran diversos actes en el marc de la Beatificació de 109 màrtirs claretians. Un procés que va començar fa gairebé 70 anys (el 1948), que va ser aprovat pel papa Francesc l’any passat. Els màrtirs encapçalats per Mateu Casals, Teófilo Casajús, Ferran Saperas formen part de 7 causes de Catalunya, València i Castro Urdiales i suposen un referent i un estímul de coherència missionera.

Divendres, 20 d’octubre, a les 19h es farà la vetlla de pregària al Santuari del Cor de Maria (Carrer Sant Antoni Maria Claret, 47, Barcelona). L’acte estarà presidit pel Pare Mathew Vattmattam, Superior General dels Missioners Claretians i l’accés és lliure.

Dissabte, 21 d’octubre, a les 10h es celebrarà l’acte central de la beatificació a la Basílica de la Sagrada Família (Carrer Mallorca, 401) i estarà presidit pel Cardenal Angelo Amato, Prefecte de la Congreació per les Causes dels Sants. Les entrades gratuïtes es poden obtenir a través de les parròquies i les comunitats claretianes. El mateix dia es farà un dinar de fraternitat per als familiars dels màrtirs i la família claretiana al Col·legi Claret.

Diumenge, 22 d’octubre, es farà una Eucaristia d’acció de gràcies que serà presidida pel Cardenal Joan Josep Omella, Arquebisbe de Barcelona. Es farà al Santuari del Cor de Maria.

Convidem especialment a unir-se a les dues celebracions al Santuari del Cor de Maria. La cerimònia de beatificació es podrà seguir en directe per internet. Si voleu consultar el programa complet podeu trobar-lo en aquest enllaç.