Participa al Gran Recapte d'aliments!

7 de novembre Col·legi

Coherents amb el tarannà social, humà i seguint l’estil del P. Claret, us volem comunicar que aquest 1 i 2 de desembre de 2017, el nostre col·legi coordina el Gran Recapte d’aliments que tindrà lloc al supermercat Bonpreu situat al C/ Pare Claret 75 (entre Sardenya i Marina).

Aquests dies estem explicant a les aules i oferint als nostres alumnes de 3r i 4t d’ESO, de 1r i 2n de Batxillerat i a tot l’Equip Docent i P.A.S. la possibilitat de formar equips i fer de voluntaris a la Recollida d’Aliments durant una franja de 2 hores els dies 1 i 2 de desembre d’enguany.

Creiem que els nostres alumnes tenen una gran responsabilitat i capacitat per poder construir entre tots una societat més justa per a tothom. I és per aquest motiu que els animem a participar-hi. Aquesta col·laboració està coordinada per l’Equip Directiu i pel Departament d’Animació Pastoral (D.A.P.) de l’escola.

Durant les dues jornades solidàries, sempre hi haurà presència de docents de l’escola al supermercat. Un cop els alumnes voluntaris s’hagin apuntat a les graelles que tindran a les aules, es farà arribar a les famílies el full d’autorització corresponent per tal de poder ajustar definitivament els diferents equips de voluntaris.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Equip Directiu i D.A.P