Premi pel bosc sensorial de la tardor

12 de novembre 2018 Etapa 3-7

A P3 ja estem molt ben adaptats i ens estem fent molt grans!
 
I... quina gran tardor estem vivint! Estem fent activitats molt divertides aquestes setmanes però la volem compartir de forma especial  és una de les que més ens va agradar:
 
El passat mes d’octubre les mestres de P3 vam participar en un concurs d’INNOVACIÓ proposat per la “Asociación Mundial de Educadores Infantiles (AMEI-WAECE)” portant a terme l’activitat innovadora del bosc sensorial de la tardor. Doncs ara, ens sentim afortunades de comunicar-vos que hem estat declarats com a guanyadors rebent el premi després que el jurat valorés 187 experiències rebudes procedents de 12 països diferents.

 
Aquesta proposta innovadora consistia en fomentar l’aprenentatge a través del joc i les emocions tot endinsant-nos en una sala totalment transformada en un bosc sensorial amb diferents racons.  Aquests racons eren: el racó de les taules de llum, el racó de degustació amb aliments propis de la tardor, el racó d’exploració natural amb terra, el racó dels canvis de temperatura i el racó dels sons d’animals amb una projecció real d’un bosc.
 Ha estat tota una experiència molt enriquidora i en podeu fer un visualitzant un vídeo que hem penjat a la web. Esperem que el gaudiu!
 
Seguim aprenent i creixent junts perquè “junts, som més”.
 
Ah, i per cert, ja estem començant un nou projecte emocional sobre petons, carícies i abraçades que molt aviat us explicarem!
 
Fins aviat!!!
 
Aquí us deixem una petita mostra: ¿Jugamos con el Otoño?