Novetat a la biblioteca: "Dones de ciència"

Biblioteca

Una mare de l'escola ens ha obsequiat amb un exemplar d'una novetat editorial molt interessant: "Dones de Ciència", de Rachel Ignotofsky. 

"Llibre fascinant que posa en relleu les contribucions de 50 dones notables als camps de la ciència, des del món antic fins als nostres dies. Entre les pioneres que hi apareixen, podem trobar figures tan conegudes com Marie Curie i Jane Goodall, i d’altres no tan conegudes, com Rachel Carson, que ja a principis del segle XX va advertir sobre els efectes nocius dels pesticides en el medi ambient i de la creixent contaminació. Aquesta col·lecció d’històries apassionants tambéinclou infografies sobre temes rellevants en camps relatius a la ciència i un glossari científic il·lustrat."

Cal destacar que aquest llibre es dirigeix a un públic preferentment femení i jove, per tal de mostrar a nenes i adolescents que ser dona i científica no és excepcional i que està al seu abast. De totes maneres, és interessant per a tots, pares, mares, docents i alumnes, ja que ens pot servir com una eina més en la nostra tasca educativa des d'una perspectiva d'igualtat d'oportunitats, també en l'àmbit científic.

El teniu a la biblioteca de l'escola, us animem a venir a fer-li una ullada, segur que us agradarà!