Judit Cardona 1r accèssit i premi especial del públic en el Concurs de Fotografia Matemàtica de l’ABEAM

Etapa 8-11

La fotografia “(P)eix de simetria” de la Judit Cardona Vilar, alumna de 6è C, ha obtingut el primer accèssit de la seva categoria en el 20è. Concurs de Fotografia Matemàtica, organitzat per l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’Estudi i Aprenentatge de les Matemàtiques).

El passat dimarts 28 de maig, el CosmoCaixa de Barcelona va tornar a ser l’escenari de l’acte final del concurs i va comptar amb la presència de més de quaranta finalistes vinguts d’arreu de Catalunya. Va ser una tarda molt participativa, plena de reptes, emocions i moltes sorpreses. Durant l’acte vam poder gaudir de les fantàstiques fotografies finalistes, i de la mirada matemàtica que hi havia en cada una d’elles.

Com a cloenda de l’acte es va atorgar el premi especial del públic. La foto de la Judit va ser la més votada pels assistents a l’acte i es va endur l’aplaudiment i el reconeixement de tots.

Felicitem especialment a la Judit, però també a tots els participants del concurs organitzat al col·legi, i us recordem que encara podeu veure la fotografia premiada i la resta de finalistes del Claret a l'exposició del vestíbul de Sicília i al web de l'escola.