Handbol: fitxatges i recerca de jugadors

Extraescolars

Després d’estar convidats i haver participat en el torneig de nadal que organitzava el Club @fchandbol Barcelona Lassa, us volem avançar que cinc dels nostres alevins han estat convocats a participar en una pre-selecció per fitxar-los de cara a la propera temporada. Com a club estem molt orgullosos de l’evolució dels nostres jugadors i dels fruits que van sorgint amb l’esforç de tots. Ja us anirem informant de com evolucionen els entrenaments.

D'altre banda estem buscant nois pel nostre aleví que vulguin ser porters d’handbol, encara que no en sapigueu ja us n'ensenyarem! També estem preparant un equip femení d’infantil per la propera temporada i necessitem més jugadores, noies que el proper curs facin 1r i/o 2n d'ESO. Animeu-vos a provar el handbol!

Com sempre, us recordem que tenim les portes obertes perquè vingueu qualsevol dimarts o dijous, només us heu de posar en contacte amb nosaltres a través dels telèfons que trobareu a la nostra web: www.handbolclaret.com o a través de les xarxes.