Grans dosis de participació a les campanyes solidàries de Nadal

10 de gener Col·legi

Un any més, les dues campanyes solidàries que la nostra comunitat educativa ha dut a terme durant les festes de Nadal han estat tot un èxit.

La campanya de recollida d'aliments “Nadal Solidari” del mes de desembre va obtenir una gran resposta. En total es van recollir: 510 rajoles de xocolata, 129 torrons, 65 capses de polvorons, 69 panettones, 63 capses de bombons, 168 pots de cafè soluble, 125 litres d’oli de girasol, 95 litres d’oli d’oliva, 187 pots de melmelada, 117 pots de mel, 257 llaunes d’aliments precuinats, 105 pots de gel de dutxa i 116 pots de xampú. Tots aquests aliments van ser portats al DISA (Distribuidora Solidària d’Aliments, vinculada al Banc dels Aliments) per a la seva distribució entre les famílies més desafavorides del nostre entorn.

Cal reconèixer el treball i la dedicació de la Comissió de Solidaritat formada per alumnes d’ESO i dels altres companys que van fer la difusió i la recollida. Felicitats per la tasca ben feta! Moltes gràcies a tots per l'excel·lent resposta a la crida de solidaritat, més en aquests moments de gran dificultat per a moltes famílies del nostre barri i la nostra parròquia.

Per altra banda, la campanya d'apadrinament de joguines també va comptar amb un gran entusiasme i col·laboració dels alumnes de 3r i 4t d’ESO i de 1r de Batxillerat, de l’AMPA, el P.A.S i el Claustre Docent del col·legi Claret, així com l’Esplai L’Estel i diferents grups de la Parròquia del Cor de Maria. Tots ells van permetre apadrinar les joguines de 21 Cartes als Reis escrites pels nens i nenes de famílies del nostre entorn amb greus dificultats econòmiques.
 
És per tots aquests motius que novament us volem transmetre el nostre agraïment, fent del vostre compromís social un REGAL que ens ajuda a veure la VIDA com un SERVEI als altres.