El Claret amb la Marató de TV3

4 de desembre Ampa

Un any més el col·legi Claret participarà amb la Marató de TV3, enguany dedicada a les malalties infeccioses. A continuació podeu veure la “Graella d’activitats” que la Comissió Social de l’AMPA ha organitzat per aquell cap de setmana:

Divendres 15/12
Etapa 3-7

  • Contacontes: “El Màgic d'OZ” (Auditori) de 17.30h a 18.00h.
  • Concert infantil: “Grup Atzucac” (Menjador Pati Vell) de 18.00h a 19.00h.

Etapa 8-11 i ESO (1r i 2n)

Esports:

  • “Torneig Esportiu Solidari” (Pati Vell) de 17.30h a 19.30h. La secció d'hoquei amb el seu «Circuit Fantàstic» i la secció de bàsquet  amb els seus «Triples Solidaris» us esperen a tots per tal que demostreu què sou capaços de fer amb un stick i una pilota de bàsquet a la mà. Us hi apunteu? Premi assegurat pels guanyadors de cada categoria!

General

 
Diumenge 17/12

  • Caminada Solidària: anirem des de l'escola fins als estudis de TV3 on farem l'entrega simbòlica de la recaptació aconseguida tan amb la venda dels "Dorsals Solidaris de La Marató" com amb la “Tómbola Solidària”. Està previst que l'activitat duri al voltant d'unes 2h 30'aprox. (de 10.30h a 13.00h).
    Veure informació detallada i recorregut recomanat

 
Per poder participar a totes i cadascuna de les activitats programades (independentment de si es participa de forma activa o com acompanyant), serà necessari haver adquirit el “Dorsal Solidari de La Marató” que es posarà a la venda des del 4 de desembre fins el 15 de desembre a la consergeria de l'escola (en el seu horari habitual) amb un preu simbòlic i mínim de 3€. La compra de dorsals no està només oberta a tots aquells que ens acompanyeu al llarg del cap de setmana si no també a totes aquelles famílies que, no podent participar activament en les activitats esmentades, vulguin col·laborar igualment en el donatiu que com a escola farem arribar a La Marató d'enguany. Posarem 1.000 dorsals a la venda per l'ocasió i ens agradaria molt que, entre tots, aconseguim exhaurir-los! 
 
Gràcies a tots per endavant per la vostra col·laboració en fer d’aquesta proposta un èxit doncs això significarà que, un cop més, la comunitat del Col·legi Claret (alumnes, famílies i Equip Docent & PAS), hem estat de nou una pinya i hem “donat” el millor de nosaltres a La Marató del 2017!

Tots i totes amb La Marató!! Animeu-vos a participar!!