El Claret amb el Gran Recapte d'Aliments

5 de desembre Col·legi

Els passats 1 i 2 de desembre, el Col·legi Claret de Barcelona va coordinar el Gran Recapte d’aliments del supermercat Bonpreu situat al C/ Pare Claret 75 (entre Sardenya i Marina). Prop de 120 membres de la comunitat educativa (alumnes, famílies, docents, personal d'administració i serveis i membres de les Parròquies del Cor de Maria i Sant Tomàs) van participar com a voluntaris activament d'aquesta iniciativa solidària per tal de poder ajudar, un cop més, la gent més necessitada del nostre voltant. Per a tots ells va ser una experiència molt positiva i enriquidora! Amb la seva acció van contribuir a l'èxit del Gran Recapte que ha recollit a tot Catalunya 4 milions de quilos d'aliments.
 
Moltes gràcies a tots i totes per la vostra participació i solidaritat!  

Cinc alumnes de secundària ens expliquen la seva experiència:  

Els alumnes vam participar al Gran Recapte el divendres a la tarda i tot dissabte, en franges de dues hores. La nostra tasca consistia en: primer rebies al client i li oferies una bossa tot explicant-li la campanya, el client tenia l'opció de participar o no. Anava a comprar i quan tornava, després de passar per caixa, ens donava la bossa amb la seva aportació i es posaven els aliments en una gran caixa. Els aliments que es demanaven eren: peix en conserva, llegums, pasta, oli i llet principalment. Creiem que aquesta ha sigut una molt bona oportunitat que ens ha donat el col·legi, i ens agradaria que ens proposessin més voluntariats, ja que ha sigut una molt bona experiència.

Alba Prieto, Lara Gómez, Greta Nieto, Maria Maggi i Jana Álvarez.
 

A continuació podeu veure un resum fotogràfic de les dues jornades, les imatges parlen per si soles, la felicitat desborda per tot arreu!