Convivències a ESO

9 d'octubre ESO

Al llarg d'aquests primers mesos, els alumnes de secundària realitzen una jornada de convivència amb el seu grup classe i el seu tutor. 

Amb el lema La vida és un tresor. Descobrim-lo s'ha iniciat el nou curs escolar al Claret. Són moltes les activitats que es realitzaran setmana rere setmana durant els mesos que seguiran el període lectiu de classes, però si d'entre totes elles n'haguéssim de destacar una que pel seu caràcter personal i col·lectiu sobresurt per damunt de la resta, aquesta és sens dubte és les convivències.

Des del mes d'octubre d'enguany, ja sigui en les instal·lacions que els claretians disposen a Montgat ja sigui a les aules de Martí Codolar que ofereixen els salesians, els cursos de Secundària i Batxillerat de l'Escola estan realitzant aquesta activitat que pretén anar més enllà de les convencionals classes a les aules per ser un punt de trobada i recollida entre els alumnes i el seu tutor/a.

Amb activitats com l'escriptura d'una carta personal, amb la identificació de com se sent un gràcies a diverses emoticones que faciliten l'exposició i amb diverses lectures i cançons es pretén reflexionar i descobrir les inquietuds dels alumnes per viure una vida més humana, amb més sentit i autenticitat. 

És en aquest espai i punt de trobada on cadascú pot descobrir l'amic, el company, l'alumne, la família , la classe... com un regal intransferible i digne d'admiració.