Campanya de recollida d'aliments "Nadal Solidari 2019"

Col·legi

Com cada any en arribar aquestes dates, la nostra escola posa en marxa la Campanya “Nadal Solidari”. L’objectiu és ajudar totes les persones necessitades del nostre barri, on any rere any es fa més palesa la crisi general que vivim. Tots sabem que els més necessitats sempre acaben sent els més perjudicats.

Hi participem com a escola atenent al compromís ciutadà, solidari i cristià que fonamenta la nostra tasca educativa. Agraïm per endavant la vostra col·laboració, en la mesura de les vostres possibilitats, i que sempre ha estat excel·lent.

Aquesta iniciativa es coordina a l’escola des del Departament de Pastoral i una comissió d’alumnes d’ESO. Tots els aliments i productes d’higiene es faran arribar a DISA-Sagrada Família (DIstribució Solidària d’Aliments, depenent de Càritas), que ens ha fet arribar la demanda i des d’on es distribuiran a les famílies necessitades.

La recollida començarà el dilluns 25 de novembre i acabarà el dijous 12 de desembre al matí. A continuació us informem dels productes que poden portar els alumnes de les diferents etapes: 

ETAPA 3-7
P3: Xampú 
P4: Xampú
P5: Gel de dutxa

ETAPA 8-11
1r EP: Torrons
2n EP: Torrons
3r EP: Neules
4t EP: Cafè soluble 
5è EP: Panettone
6è EP: Polvorons i bombons

ESO
1r ESO: Mel i melmelada
2n ESO: Mel i melmelada

Gràcies per IMPLICAR-VOS en aquesta acció solidària!