Campanya d'Apadrinaments-2a fase

1 de març Col·legi

De  l’1 al 14 de març durem a terme la 2a fase de la campanya d’apadrinaments. La nostra acció educativa en els valors humans i cristians pren una ferma opció per la solidaritat i és per això que us convidem a col·laborar amb nosaltres, tant amb les nostres activitats educatives com econòmicament.

Com cada any col·laborarem amb l’ ONG claretiana Enllaç Solidari i els seus projectes d’apadrinaments. Ja fa temps que participem en aquesta iniciativa i entre tots els qui formem la Comunitat Educativa tenim apadrinats 17 nens i nenes del Brasil.

En la programació d’activitats hi ha una fase de motivació a les aules amb contes, xerrades i altres activitats per a la reflexió i una fase d’acció on enviarem una carta al nostre fillol/a i on també us proposem de fer una aportació econòmica voluntària (podeu fer-la arribar a les tutores en un sobre tancat i sense nom; el cost d’un infant al mes és d’uns 20 euros).

Moltes gràcies de nou per continuar col·laborant amb aquest projecte que permet que aquests nens i nenes apadrinats puguin continuar gaudint dels recursos alimentaris, escolars i mèdics que els ajuden a desenvolupar-se plenament com a persones, i per la vostra fidel col·laboració en les anteriors campanyes. 

VIURE LA SOLIDARITAT ÉS UN REGAL!

A continuació us podeu descarregar les circulars que hem enviat a les famílies: