Alumnes de 4t ESO dissenyen el lema d'enguany al pati

27 de novembre ESO

Un grup d'alumnes de 4t d'ESO, que cursen l'optativa de plàstica, el passat divendres 19 de novembre van pintar la imatge de secundària del lema d'aquest curs “La vida és un regal, descobrim-lo” al pati de l'escola. El resultat és espectacular, són uns artistes!

A continuació ens expliquen el procés que van seguir: 

La primera fase va ser la de creació de la imatge. Ens vam organitzar per parelles i cadascuna d'elles va fer una proposta gràfica. Posteriorment, l’equip de pastoral va valorar totes les propostes i va escollir-ne una. El dibuix guanyador va sorgir, en un principi, de la idea d’una lupa que finalment va acabar sent un investigador. La caixa representa el regal de la vida el qual hem de descobrir amb l'ajuda de la gent que ens envolta.

La segona fase va consistir en plasmar la imatge seleccionada al pati de l'escola. El primer dia vam muntar l’estructura necessària per fer el dibuix i vam estar fent proves de llum i de mides. Per tal de facilitar la feina, vam projectar la imatge al mur i així poder calcar-la. El següent dia vam començar a pintar el dibuix. Vam repassar la silueta amb guix per poder fer correccions, a continuació ho vam repassar amb ceres, i després amb pintura vam anar omplint els espais buits amb cada color. Finalment, vam fer el degradat de la cara, la caixa i el barret amb esponges per donar-li un toc més realista. Per últim vam fer les lletres i vam acabar de perfeccionar els errors.

Personalment, aquesta experiència ens ha agradat molt ja que hem pogut deixar la nostra empremta a l’escola, i ens ha permès treballar l’assignatura d’una manera diferent. Creiem que aquesta iniciativa afavoreix a l’escola.

Alumnes de plàstica de 4t d'ESO