5 coses que has de saber del Dual Diploma

Col·legi

Aquest curs 2018-2019 el Col·legi Claret s'ha estrenat amb el Dual Diploma Program. Actualment un grup d’alumnes de 3r ESO, 4t ESO i 1r Batxillerat estan acabant el seu primer any. 

Tot seguit, us detallem cinc aspectes molt interessants del Dual que potser no sabíeu!

 1. Tindràs un/a tutor/a americà/na
  Cada any que cursis el Dual Diploma tindràs un/a tutor/a diferent, però sempre serà americà/na. Aquesta persona serà el teu professor i estarà a la teva disposició quan ho necessitis. Podràs contactar amb ell/a per email o per Skype i quedar amb ell/a durant els seus “office hours.” Això si, sempre respectant la diferència horària i el calendari escolar americà.
   
 2. Totes les classes les faràs online
  Treballaràs des d’una plataforma on accediràs a les teves classes. Tindràs al teu abast el contingut i les activitats de les classes, podràs consultar el teu progrés en tot moment així com estar al corrent de les activitats ja fetes i pendents de fer. 
   
 3. Tu escolliràs com ho vols fer
  El Dual Diploma es pot fer en 2, 3 o 4 anys. Això ho decideixes tu. Evidentment, quan abans comencis, més petita serà la càrrega acadèmica.
   
 4. Estudiaràs 7 assignatures
  Hauràs de fer: dos anys d’anglès, un any de US History, un semestre de US Government, un semestre de Economics. A més, hi ha dues optatives, una obligatòria Life Management Skills i l’altra la podràs escollir tu d'entre diferents opcions, algunes d'elles són: Criminology, Psychology Concepts of Engineering & Technology i Digital Photography!
   
 5. Aconseguiràs un repte únic!

Ja és tot un repte aconseguir un títol de Batxillerat de qualsevol país, però de dos a la vegada? Déu-n’hi-do! Si us trobeu amb algun alumne que està cursant el Dual Diploma, felicita’l!

Trobareu tota la informació del programa al següent enllaç: