Diada de Sant Jordi i Jocs Florals

23, 24, 25 i 26 d'abril Col·legi

El proper 23 d'abril tots els alumnes celebraran la Diada de Sant Jordi i Els Jocs Florals:

Dijlluns 23: Durant el matí els alumnes de 1r d'EP a 6è d'EP realitzen diferents activitats relacionades amb el dia de Sant Jordi, destaquem la Lectura Silenciosa a primera hora del matí. A la tarda, els alumnes de cicle superior representen una obra de teatre a la resta de nens i nenes de P3  a 4t EP. Les obres teatrals son les següents:

  • 6è A: La flauta màgica.
  • 6é B: Sopa de Pedres.
  • 6è C: La donzella sàvia.
  • 6è D: Recull de contes tradicionals.
  • 5è A: Quin embolic!
  • 5è B: El vestit nou de l'emperador.
  • 5è C: Deu meu, quin embolic!
  • 5è D: Dracs i perjudicis.

1r i 2n ESO, al matí realitzaran una sortida a Barcelona per gaudir la Diada de Sant Jordi, i a la tarda celebraran tots junts, els Jocs Florals al col·legi. 

L’alumnat de 1r d’ESO visitaran la Casa de les Punxes on realitzaran diversos tallers. El desplaçament serà a peu.

L’alumnat de 2n d’ESO es desplaçarà al barri gòtic de Barcelona per tal de realitzar l’activitat “Selfies del Gòtic”. Podeu preguntar als vostres fills de què es tracta perquè més endavant ho podreu veure... L’activitat es realitzarà durant el matí i el desplaçament serà en metro.

 

Dilluns 23: 3r i 4t ESO, celebraran tots junts, els Jocs Florals al col·legi.

Dimarts 24: P3 celebraran els Jocs Florals a l'Auditori del col·legi.

Dimecres 25: P5 celebraran els Jocs Florals a l'Auditori del col·legi.

Dijous 26: P4  celebraran els Jocs Florals a l'Auditori del col·legi.

Els Jocs Florals de P3, P4 i P5 es realitzaran a l’auditori de l’escola a les 15’30 hores. L’accés es farà per la porta d’entrada del col·legi situada a la cantonada amb el carrer Sicília, a partir de les 15’15 h . No es podrà accedir al vestíbul abans de l’hora indicada.
La capacitat de l’auditori no ens permet que pugueu assistir-hi més de dues persones peralumne. Els vostres fills i filles, han de ser els protagonistes d’aquest dia. Per això, i per la capacitat de la sala, us demanem que els seus germans, que també són alumnes nostres, no hi assisteixin.
 
Els nens i nenes porten ja vàries setmanes preparant-se, i tenen moltes ganes de poder-ho compartir amb vosaltres. I per donar més rellevància a l’acte us demanem que en la realització dels Jocs Florals els nens i les nenes vinguin vestits amb roba “elegant” i no amb el xandall.
(Els nens i les nenes que dinen a l’escola, cal que portin la roba per canviar-se en una bossa al matí. I els que van a dinar a casa, cal que vinguin vestits amb roba de carrer a la tarda).