Créixer com a persones

El nostre repte és acompanyar les noies i nois en el seu creixement personal, oferint-los una formació acadèmica sòlida que els faci créixer com a persones.

Anem molt més enllà del currículum acadèmic: volem formar persones autònomes, responsables, reflexivesamb capacitat crítica i voluntat de transformar la societat.

 

Una formació integral

L'oferta educativa de l'escola Claret a l'etapa d'ESO vol cobrir tots els aspectes de la vida humana. Per això, a més a més de les matèries comunes, tenim un ampli ventall de matèries optatives que van des de la formació en competències socials, emprenedoria o cultura clàssica, fins a tallers de comunicació, francès o l'educació per a la salut i la sexualitat.

Despertem la curiositat pel món que ens envolta

Més informació

Projecte de prevenció de l'assetjament i millora de la convivència.

Més informació

Orientem de manera personalitzada per aconseguir el màxim potencial de cadascú.

Més informació

Posem al servei de l’aprenentatge les tecnologies més actuals.

Més informació

Promovem activament la presa de consciència del món on vivim i dels seus reptes de futur.

Més informació

Desenvolupem totes les competències comunicatives de l'anglès, potenciant l'expressió oral amb auxiliars de conversa nadius.

Més informació

Instal·lacions Secundària

L'alumne responsable del seu procés d'aprenentatge

La nostra societat necessita educar persones capaces de gestionar conflictes, superar dificultats, aprendre dels errors i rectificar actituds. Per això, fomentem un formació on l'alumne/a esdevè autònom, responsable del seu procés d'aprenentatge i protagonista actiu.

També oferim a l'alumne/a el descobriment de la interioritat i del transcendent. I creem un clima de convivència adequat, respectuós, basat en la confiança i la comunicació.

  • Batxillerat Dual

    Doble titulació del Batxillerat estatal i nord-americà! El pots cursar a partir de 3r d'ESO.