L'espai de migdia, hàbits i valors

El servei de menjador ofereix un espai educatiu, d'acord amb el projecte de la nostra escola, on es treballen una sèrie d’hàbits i actituds a l’hora de dinar, així com a l'espai d'esbarjo.

Un equip de monitores en constant formació realitzen una gran tasca pedagògica per tal que els alumnes visquin un procés d’aprenentatge constant en un ambient distès i relaxat.

En el següent enllaç, podreu conèixer a les monitores de l'Etapa 3-7 i les tasques que realitzen cada dia.

Autoservei al menjador dels i les grans

Què et ve de gust dinar avui? Els nois i noies de l'ESO, poden triar si menjar el menú que toca aquell dia o canviar-ho per una amanida mixta i un segon a la planxa: carn, pollastre, etc. Els ingredients de les amanides són diferents cada dia per fer-les variades, equilibrades i boníssimes! 

L'autoservei és possible gràcies a l'acord que l'escola ha arribat amb Hostesa Ametller Origen, per tal que siguin els nostres proveïdors d'alguns dels productes dels nostres menús escolars.

Cuina pròpia i ingredients de proximitat

Disposem de cuina pròpia, on cada dia l'equip de cuiners i cuineres prepara els diferents menús previstos, elaborats per una dietista per tal de garantir una alimentació saludable i una dieta equilibrada. També tenim en compte les diferents possibles intoleràncies i al·lèrgies preparant dietes específiques per l'alumnat que ho necessiti.

Utilitzem ingredients de proximitat i de temporada. A més a més, anem incorporant productes ecològics. De moment tenim les llenties, les peres, les pomes i les mandarines. Volem aconseguir que tots els llegums i totes les fruites provinguin de cultius ecològics.

  • Personal encarregat i contacte

    • M. Carmen Mena
    • Àngels Anglà

    Per a qualsevol consulta sobre dietes especialitzades, dubtes o suggeriments, us podeu adreçar a l'e-mail menjador@claretbarcelona.cat

Projectes de l'espai migdia