Servei de prevenció

En el compromís amb la protecció i benestar emocional de la infància i la seva seguretat, per facilitar la comunicació de qualsevol indici de patir possibles maltractaments o abusos o en cas de ser-ne testimoni, el Col·legi us recorda que hi ha diversos canals a disposició de la comunitat educativa:

  1. Els canals interns habituals de l’escola: comunicar-ho a mestres o professors, persones tutores o a l’equip directiu.
  2. Els claretians de la Província de Sant Pau fa temps van habilitar una adreça de correu  externa a l’escola. El Col·legi, com a entitat dels claretians, facilita i recomana que qualsevol persona de la comunitat educativa que disposi d’alguna informació objectiva i rellevant sobre aquests supòsits es posi en contacte amb aquest servei: prevenim@claretpaulus.org.
  3. Teniu també a la vostra disposició el contacte amb els agents de referència a l’escola dels Mossos d’Esquadra a la següent adreça de correu: ITPG31370@gencat.cat.

Insistim que només denunciant els fets on correspon es pot contribuir a aclarir-los i posar-hi remei. Per això, us preguem que utilitzeu aquests canals.

Protocol d'assetjament i ciberassetjament