Espai Cultura Claret

Espai Cultura organitza i ofereix activitats complementàries extraescolars de l’'àmbit cultural, dissenyades per reforçar i ampliar els continguts curriculars que s’estudien a l’escola. El nostre objectiu principal és que tots els alumnes puguin satisfer les seves inquietuds i desenvolupar les seves habilitats i capacitats a través d’activitats ben variades i pràctiques.

Coordinació

 

 

 

 

Mercè Fitó

 

 

 

 

 
 
 

Inscripcions pel curs 2019-20
 
Obrim  les inscripcions per a les activitats extraescolars de l'Espai de Cultura pel curs 2019-2020. 

La inscripció s'ha de fer online, tan pels antics alumnes com pels nous, a través del següent enllaç:

Per conservar la plaça d'antic alumne cal fer la inscripció abans del 21 de juny. Tots els alumnes inscrits abans d'aquesta data rebran la confirmació de plaça durant el mes de juliol. Pel contrari, totes les inscripcions que es rebin més tard del 21 de juny seran ateses al llarg del mes de setembre. 

Pel que fa a professorat i horaris, durant la primera quinzena de setembre us informarem del professor responsable de la vostra activitat i de l'horari finalment adjudicat. Farem el possible per atendre totes les peticions de canvis d'horari de tardes a migdies o a la inversa. Per facilitar-nos la tasca de gestió de grups i horaris és molt important que ens indiqueu quines altres activitats extraescolars dureu a terme i a quines hores. 

Totes les classes començaran el dijous 12 de setembre, a excepció de les classes individuals d'instruments i tutories que començaran el dilluns 30 de setembre.

Anglès · Itinerari Cambridge
Tots els alumnes actuals de  que volen fer l'itinerari Cambridge d'anglès amb nosaltres hauran de fer una prova de nivell durant la setmana del 10 al 14 de juny a les seves respectives hores de classe. L'horari de divendres de 15.00 a 18.00 hores és el més sol·licitat i no hi ha places per a tots, per aquest motiu aquestes s'adjudicaran en funció del nivell assolit. 

Els nous alumnes que fan o faran Secundària i que vulguin incorporar-se per primera vegada a l'itinerari Cambridge d'anglès de l'Espai Cultura, realitzaran les proves de nivell el dimarts 11 i el dijous 13 de juny de 17.00 a 18.00 hores. (Cal venir els dos dies i ens heu d'enviar abans del 10 de juny un mail confirmant l'assistència a espai.cultura@claretbarcelona.cat). 

Per qualsevol dubte us podeu adreçar al següent mail: espai.cultura@claretbarcelona.cat

 
Documents generals informatius