BATXILLERAT

XII Competició Catalana Miniempreses

Els equips De Sastre i Soulkit format pels i les alumnes de 1r de Batxillerat Cecília Rosés, Iván Soriano, Diego Lasierra, Sofia Mañé, Jana Mata, Elisabeth Mesa i Jan Arnau han participat en la XII Competició Catalana Miniempreses organitzada per @junior_spain.

Miniempreses és el programa estrella de @ja_spain on alumnes d'entre 15 i 18 anys han de crear la seva pròpia empresa i gestionar-la durant tot el seu cicle de vida: constitució, producció, vendes, comptabilitat, estratègia de màrqueting, etc.

Enguany s'han presentat 1.739 alumnes i 80 miniempreses, d'aquestes, 20 han estat seleccionades per competir en la Final de la Competició Catalana de Miniempreses.

  • De Sastre és una miniempresa que reinventa la moda sostenible, transformant la roba utilitzada en dissenys únics.
  • SoulKit és una miniempresa que proporciona a les escoles un kit amb material audiovisual i activitats basades en la neuroeducació per treballar les emocions i l'aprenentatge autònom, entre d'altres.

Competició Nacional Miniempreses

El projecte De Sastre, ha guanyat la competició Catalana i representarà a l'escola en la Final Nacional a Madrid els dies 22 i 23 de maig.

Enhorabona a tots i a totes! Els dos projectes són un exemple d'emprenedoria, creativitat, sostenibilitat i impacte social. Heu fet una feinada excepcional!