Alumni

Xerrada amb Claudi Carreras, exalumne de l'escola

El dimecres 15 de desembre l'alumnat de 1r de Batxillerat va assistir a una xerrada a càrrec d’en Claudi Carreras, exalumne de l’escola.

En Claudi actualment exerceix les funcions de curador, editor i mobilitzador cultural. El motiu de la xerrada va ser compartir amb nosaltres la seva experiència i trajectòria professional, la seva tasca diària, la seva vocació i les seves inquietuds.

El Claudi ha realitzat múltiples exposicions  per tot el món, en més de 50 ciutats dels 5 continents. Com a membre de jurats ha participat en premis tant importants com el World Press Photo, entre molts altres. També ha participat com “board” de múltiples projectes expositius. És soci fundador de l'Editora Madalena, amb seu al Brasil. Col·labora també amb editorials internacionals com RM o Gustavo Gili. Em 2015 i 2016 va coordinar les activitats vinculades a la Creació Visual de la Secretaria de Cultura de Quito per al projecte Hàbitat de l'ONU. En l'actualitat és director de la plataforma VIST per a la producció, exhibició i difusió de narratives visuals contemporànies en diferents formats.

El Claudi va transmetre als nostres alumnes la importància de reflexionar sobre el què els agrada, el què els motiva, què saben fer i què volen assolir en el seu futur. També assumir que aquest futur és variable i per tant la seva tria és tan sols el començament d’una trajectòria personal que aniran construint al llarg de tota la vida. I finalment els va donar consella per ajudar-los a afrontar la presa de decisions sobre el futur acadèmic i professional sense angoixes, d’una manera raonada i amb confiança.

Moltes gràcies Claudi, va ser una xerrada molt útil per als nostres alumnes i que els ajudarà a prendre les decisions més adients sobre la seva trajectòria acadèmica, decisions que hauran de prendre ben aviat.