ESO

Segona posició en la Gran Final VIII Debate League

L’Ainhoa Cereceda, la Meritxell Mateo, la Mireia Plana, la Laia Mozo, l'Adriana Benedito i el Jordi San Millán de 4t d’ESO han representat l’escola en la lliga de debat en anglès d’AMCO.

La Gran Final es va disputar el dissabte 27 d’abril 100% online i l’Ainhoa, la Meritxell, la Mireia i el Jordi van aconseguir una merescudíssima segona posició!

Què és la Lliga de Debat d’AMCO?

És una lliga de debat en anglès en l’àmbit nacional entre l’alumnat secundària. L’objectiu del programa és promoure l’aprenentatge de l’anglès a través del desenvolupament de les competències comunicatives i argumentatives vinculades a la capacitat d’exposar idees, opinions, sentiments i experiències d’una manera coherent i fonamentades.  

La lliga consta de dues parts:

  1. La primera són quatre debats on els i les participants sumen punts per classificar-se en els primers 8 llocs d’Espanya.
  2. La segona consta de debats eliminatoris. Quarts de final, semifinals i final!

Durant el transcurs de la lliga de debat, es desenvolupa el pensament analític, crític i creatiu de l’alumnat, despertant la seva curiositat i provocant que es plantegin noves preguntes i pensaments.

A més, es treballen valors com el respecte, l’escolta activa, l’empatia i l’esportivitat durant la competició.

Moltíssimes felicitats Ainhoa, Meritxell, Mireia i Jordi. Estem molt orgullosos/es de vosaltres! Heu treballat de valent!