BATXILLERAT

L'equip Link3rs ha guanyat l'AI Accelerator

La Judith Cardona, el Victor Pottier i l’Hector Bordas alumnes de Batxillerat de l’escola, gràcies al seu projecte Link3rs, participaran en un programa de formació de l’àmbit de negoci i presentaran la seva iniciativa en un “demo day” al Mobile World Congress juntament amb la resta de propostes guanyadores.

Enguany és la primera edició de l’AI Accelerator, un programa d’acceleració d’empreses especialitzades en solucions basades en intel•ligència artificial.

Què és Link3rs?

  • És un programari que utilitza la intel•ligència artificial per a la traducció de llengua de signes en temps real.

Què és l’AI Accelerator?

  • És un projecte conjunt de la Digital Catalonia Alliance i la Xarxa RDI-IA, impulsat pels departaments d’Empresa i Treball i de Recerca i Universitats, i2CAT i el Centre de Visió per Computació (CVC) de la UAB amb la intenció d’ajudar a consolidar empresarialment propostes en un estat de maduració elevat.

Quin és el premi?

  • Els cinc projectes escollits rebran un programa de formació intensiu de set setmanes, en què cursaran 12 sessions impartides per diversos professionals orientades principalment al negoci. A més, l’AI Accelerator finalitzarà amb un “demo day” en què es presentaran els projectes al Mobile World Congress.

Moltes felicitats, Judith, Victor i Hector! Enhorabona, per la gran feinada, l’emprenedoria i la constància!

Cal destacar que son els únics participants menors i estudiants seleccionats!