COL·LEGI

Grand Final Spelling Bee Contest 24

El dissabte 6 d’abril es va celebrar al Teatre Goya de Madrid la Grand Final del Spelling Bee Contest 2024 organitzat per Tangram Learning Systems, distribuïdor exclusiu d’Amco.

En aquesta XII edició van representar l'escola els tres guanyadors/res de la Fase Escolar en les respectives categories:   

  • Eider Rodríguez (Group 1: alumnes de 1r i 2n)  
  • Itziar Martínez (Group 2: alumnes de 3r i 4t)    
  • Fèlix Fernández (Group 3: alumnes de 5è i 6è)

Què és el concurs Spelling Bee?

És una competició estatal on els i les alumnes han de lletrejar una sèrie de paraules de diferents dificultats. En les primeres rondes, els i les concursants coneixen les paraules. En les rondes eliminatòries, han de lletrejar paraules seleccionades dels llibres que es treballen a l’aula, però que no es troben en el llistat inicial donat, tot un repte per a ells i elles.  

El concurs Spelling Bee promou l’aprenentatge de l’anglès de l'alumnat a través d’un concurs dinàmic i educatiu, orientat cap a l’excel·lència ortogràfica i l’ampliació del seu vocabulari. És per això, que des de ben petits ja comencen a familiaritzar-se amb l’alfabet de la llengua anglesa, així com de la pronúncia.

Volem destacar el gran esforç de l’Eider, l’Itziar i el Fèlix, tant durant la preparació del concurs com en la Fase Final. Tots tres han demostrat una constància i dedicació excel·lent. 

Ha estat una gran experiència que segur que sempre recordareu!

Enhorabona! Sou increïbles!