Alumni

Comunitat Alumni

Hola antics alumnes del Claret Barcelona! Benvinguts a la Comunitat Alumni! Som Claret, ara i sempre!

Tot els qui hem passat per les aules del Claret compartim una manera de fer i de ser, una manera d'entendre el món i un sentiment de pertinença. I per què no estar en contacte un cop finalitzem els estudis?

  • Retroba't

Quants anys fa que vas marxar del Claret? Amb quantes persones mantens relació? Segurament hi ha molts antics companys als quals recordes però que potser els hi has perdut la pista.

La comunitat alumni és un espai per retrobar-se, recordar i reviure tots els anys compartits.

I quin tipus d'activitats s'organitzen?

- Recorreguts per l'escola
- Celebracions del Pare Claret
- Festes de final de curs

  • Participa. La teva experiència és un gran valor!

Al llarg del curs, a l'escola organitzem diferents activitats on la participació dels alumni aporta un gran valor afegit.

- Claret Orienta: L'objectiu del programa Claret Orienta és apropar el món universitari i el món professional a l'alumnat per tal d'ajudar-los a enfocar el seu futur professional.

S'organitzen taules rodones amb persones de sectors laborals diferents per tal de conèixer de primera mà diferents experiències universitàries i professionals.

- Claret Divulga: consta d’un extens programa d’activitats al voltant de diferents disciplines (economia, ciència, tecnologia i comunicació): xerrades, tallers, visites a centres de recerca i a empreses amb tecnologia puntera, mostra d’experiments científics, etc.

L’objectiu d’aquest programa és fomentar l'interès envers aquestes disciplines, facilitant alhora el coneixement dels darrers avenços de manera atractiva i propera.

  • Amplia Horitzons

Formant part de la xarxa alumni pots ampliar la teva xarxa de contactes i establir noves connexions professionals. Cerca, intercanvia i impulsa la teva carrera professional.

Vols formar part de la Comunitat? T'esperem amb els braços oberts!

Inscriu-te al següent enllaç:

Comunitat Alumni Claret Barcelona

Suma't al nostre grup de Linkedin:

LinkedIn

1, 2, 3... #somClaret!