ESO / BATXILLERAT

Claret Orienta. Taules rodones

Aquesta setmana l’alumnat de 4t ESO i Batxillerat ha tingut unes visites molt especials

El dimarts van venir a l’escola antics alumnes de la casa a explicar-los la seva experiència estudiant a la universitat, un grau superior i la seva experiència professional. Els nois i les noies van respondre a preguntes com: Quin Batxillerat vau triar? Quina realitat viviu a la Universitat? Metodologia d’estudi? Què fareu en un futur?

El dimecres van venir a l’escola mares, pares i exalumnes professionals de diferents sectors per explicar-los a què es dediquen, com van trobar feina, què van estudiar i quins objectius tenen avui dia. Els i les professionals van respondre a preguntes com: Ja sabíeu què estudiaríeu? Vau canviar de carrera? Us agrada la feina que feu avui en dia? Parleu idiomes?

Moltes gràcies a tots i a totes per formar part d’aquestes jornades tan interessants, necessàries i profitoses pels nois i noies de l’escola. Gràcies per compartir les vostres experiències i consells!

Entre tots/es ajudem a l’alumnat a identificar la seva vocació i ajudar-los a fer una bona tria a l’hora de construir el seu futur.