Walk&Go guanyadors al MSchools Students Awards 2018

14 de juny Batxillerat

Walk & Go, la app que premia el caminar en comunitat aconsegueix el primer premi de mSchools students awards 2018 en la categoria App Education de Batxillerat i cicles formatius de grau superior. 

El grup de Walk & Go està format per Pol Alonso, Magí Chavarria, Jordi Pérez de Arenaza, Ignasi Torres i Francesc Torres alumnes, tots ells alumnes de 1er de Batxillerat. Ha col·laborat també amb ells l'alumne David Falces a qui també volem agrair el seu suport. 

S'ha treballat el projecte des de l'assignatura d'Economia de l'Empresa que imparteix la professora Mercè Fitó des d'on es desenvolupen models de negoci emprenedors econòmicament viables. Aquest projecte, però, no hagués estat possible sense un treball en equip amb d'altres professors del centre com la professora de robòtica Thais Soler amb qui els alumnes han après a desenvolupar tota la part més tècnica de programació de l'app i les professores l'Elizabeth Lynch i Eleanor Weden per assessorar en la part de presentació del projecte en anglès. 

mSchools va celebrar enguany la cinquena edició del concurs el passat 9 de juny a la Farga de L’Hospitalet; El Col·legi Claret és la primera vegada que hi participa amb un únic projecte; Walk & Go premiat com a millor projecte emprenedor app inventor d'aquesta edició. Enguany l'edició ha acollit a 580 concursants de 118 projectes finalistes. 

A Catalunya hi ha hagut més de 25.000 alumnes que han realitzat en grups de màxim 5 alumnes projectes relacionats amb idees de negoci d'aplicacions mòbils i de la categoria Batxillerat i Cicles formatius de grau superior se n'havien classificat com a finalistes per a optar a premi en aquesta edició un total de 19 projectes.

Els guanyadors dels Student Awards 2018 es poden consultar en la  la llista següent en l'apartat app education

El premi pels guanyadors consisteix en el mSchools TechCamp que impateixen experts de la indústria del mòbil.

Moltes felicitats a tots per la excel·lent feina feta!!!