Viatges culturals a Batxillerat

Batxillerat

Un dels valors principals del Batxillerat al Col·legi Claret és despertar en l'alumnat la curiositat pel món que els envolta i que gaudeixin del seu procés d’aprenentatge.
 
Seguint aquesta línia, aquest curs engeguem un nou projecte: els viatges culturals. Aquestes sortides volen sumar esforços a la resta de projectes que ja realitzem al centre per tal d’acostar la realitat del món exterior a les aules, poder despertar vocacions i orientar millor el seu futur professional.
 
L'alumnat de 1r de Batxillerat realitzarà un viatge cultural a Ginebra. Una estada de tres dies a aquesta ciutat emblemàtica, centre d'interès social, cultural i financer en l'àmbit mundial per la presència de nombroses organitzacions internacionals.
 
L'alumnat de 2n de Batxillerat realitzarà una sortida cultural a Prada. Una estada de dos dies per la Catalunya Nord, un territori amb estrets llaços històrics, culturals i lingüístics amb el Principat. 
 
Ambdos viatges es prepararan prèviament a les aules, des de diferents assignatures es treballaran els continguts de les visites programades. 
 
Finalment, destacar que aquests viatges permetran als alumnes conèixer-se millor i cohesionar el grup, a la vegada que els farà guanyar autonomia i responsabilitat. 
 
A continuació podeu veure la presentació de cada viatge, on us expliquem els objectius i el programa d’activitats: