Una mirada real a la vida laboral actual!!

19 de novembre Batxillerat

El projecte educatiu del Col·legi Claret vol facilitar a l’alumnat uns recursos acadèmics i uns valors que li permetin ser una persona responsable, lliure, autònoma i equilibrada.

I és per això que de les diverses i múltiples activitats que s’organitzen en el si de l’escola, destaca la visita que va fer en Juli Fernández als alumnes de 1r de Batxillerat.

En Juli és actualment director de recursos humans de la Clínica Eugin. Ja fa diversos anys que col·labora dins del marc de l'assignatura d'Economia amb el col·legi Claret fent dues xerrades a Batxillerat connectades amb la realitat del seu departament.
Una de les seves especialitat és la captació i selecció de treballadors i en aquest sentit porta els alumnes a un simulacre d'entrevista de feina per tal que aquest puguin fer-se una idea de quin tipus de preguntes els poden fer i saber per quin motiu es fan, què busquen i com preparar-se per afrontar un procés de selecció.
També ens planteja situacions reals de la vida laboral d'una persona i ens porta casos pràctics a analitzar de bones i males praxis laborals que a tots ens fan reflexionar sobre l’ètica laboral.

 


Moltes gràcies de nou Juli per compartir un cop més el teu temps amb nosaltres!!!