Setmana de la Ciència

Col·legi

S’apropa la Setmana de la Ciència al Claret, una setmana dedicada a experimentar, viure i descobrir la ciència.

La Setmana de la Ciència, que tindrà lloc durant la 2a setmana de novembre, és l’esdeveniment anual europeu més important en quant a la divulgació de la ciència i la tecnologia. Durant uns dies, un gran nombre d'entitats i institucions d'arreu organitzem activitats amb l'objectiu de fomentar l'interès de tots i totes envers la ciència, facilitant alhora el coneixement dels darrers avenços científics i tecnològics de manera atractiva i propera.

Coincidint amb la celebració de la Setmana de la Ciència, al col·legi també hem organitzat un gran nombre d’activitats amb el mateix objectiu destinades a l'alumnat de Secundària; així farem: xerrades, tallers, visites a centres de recerca, visites a empreses amb tecnologia puntera, mostra d’experiments científics....

En paral·lel a les activitats de caire científic també proposem activitats vinculades a les ciències socials, com són: xerrades d’economia, de “fake news”, visites a empreses etc.

A continuació us podeu descarregar el programa de tota la setmana, podeu ampliar la informació d'algunes de les activitats seguint els enllaços corresponents (Més info):