Recollida d'aliments "Nadal Solidari"

14 de desembre Col·legi

La campanya de recollida d'aliments “Nadal Solidari” que durant el mes de desembre va dur a terme la nostra Comunitat Educativa s'ha tancat amb un gran èxit. Gràcies a tothom per l'excel·lent resposta a la crida de solidaritat, més en aquests moments de gran dificultat per a moltes famílies del nostre barri i la nostra parròquia.
 
S´han recollit en total 449 barres de torró, 98 paquets de polvorons, 126 panettones, 157 capses de neules, 110 capses de bombons, 448 llaunes de precuinats, 216 pots de xampú i 132 envasos de gel de dutxa.

Tots aquest aliments han estat portats al DISA (DIstribuidora Solidària d’Aliments, vinculada al Banc dels Aliments) per a la seva distribució entre les famílies més desafavorides del nostre entorn.

Cal també reconèixer el treball i la dedicació de la Comissió de Solidaritat formada per alumnes de 4t d’ESO i del Grup Jove Claret de 1r i 2n d’ESO que van fer la difusió i la recollida. Felicitats per la tasca ben feta!

És per tots aquests motius que novament us volem transmetre el nostre agraïment, fent del vostre compromís social un “ + “ que millora el nostre entorn.
 

Cordialment,

Equip Directiu i Departament d’Animació Pastoral