Projecte Spellian

ESO

Aquest curs iniciem una nova edició del projecte amb la plataforma d’idiomes Spellian dirigit a l'alumnat de 2n, 3r i 4t d'ESO i de 1r de Batxillerat.  

L’objectiu de la plataforma és permetre els alumnes millorar l'expressió oral en anglès i incrementar el coneixement de la cultura britànica a través de xerrades setmanals entre estudiants del Col·legi i estudiants d’Anglaterra.
 
Cadascun dels participants tindrà assignat un company anglès de la mateixa edat. Cada setmana participaran en una conversa d'uns 20 minuts de durada; la meitat de la conversa serà en anglès i l'altra meitat en castellà. Les sessions es faran des de casa en l’horari que sigui més convenient per als dos estudiants.
 
La conversa tindrà lloc a través de la mateixa plataforma i utilitzarà els seus propis recursos didàctics, als quals els estudiants participants podran accedir a través d'internet. El format dels recursos, especialment dissenyats perquè la conversa sigui amena i interessant, variarà cada setmana. Alguns exemples de les activitats existents són: role play, discussió d'articles, fotos, etc.