Premis Jocs Florals de Gràcia

5 de juny ESO

El dimecres passat, dia 30 de maig, es va celebrar a la Biblioteca Jaume Fuster l’acte de lliurament de premis dels Jocs Florals Escolars de Gràcia.
 
Com cada any en aquest certamen hi participa l’alumnat premiat en els Jocs Florals que organitza el Claret el dia de Sant Jordi. Cal recordar els noms de Carles Puente, Sofía Hoyuela, Gerard Elvira, Gianna Pellegrino, Clara Renard i Maria Rodríguez que van guanyar a l’escola en les seves categories i modalitats de prosa i poesia.
 
Així doncs a l’Auditori de l’esmentada Biblioteca i després de l’obertura de l’acte a càrrec de la Consellera d’Educació i Cultura del districte de Gràcia i amb interpretacions musicals que amenitzaren la celebració es va procedir al lliurament de premis.
 
Des del Claret cal estar més que orgullosos perquè els alumnes Carles Puente i Sofía Hoyuela de Batxillerat van obtenir el 3r premi de la categoria de prosa i poesia respectivament i l’alumne Clara Renard de 2n d’ESO, el 2n premi de prosa de la seva categoria.
 
Des d’aquí volem transmetre la nostra més sentida felicitació als finalistes i guanyadors d’aquests Jocs Florals de Gràcia 2018. Enhorabona a tots!