Participa a la campanya 1 origami 1 euro

Ampa

Des de la Comissió Social de l’AMPA del Col·legi Claret, un any més, han engegat el projecte de col·laboració amb La Marató de TV3 que, aquest any, té com a finalitat recaptar fons per a les malalties minoritàries. I ens demanen la participació de tots i totes en l'elaboració d'origamis per tal de fer pujar el marcador de la Marató de TV3..

És important fer el màxim número d'origamis possible! Enguany ens han preparat diferents models de papers dissenyats perquè cada nen i nena pugui escriure el seu desig, o una petita història a una de les cares del paper abans de començar a fer els plecs per fer l'origami. Escriure és un fantàstic exercici de concentració i ofereix la possibilitat d'expressar tot el que portem dins!
 
Els mestres repartiran a les classes l'arxiu informatiu de la Fundació Mútua General de Catalunya, on podeu trobar tota la informació sobre aquest projecte. També ho podeu consultar a la web http://www.1origami1euro.org.
 
Ja us podeu posar a treballar! La recollida d'origamis es farà del 11 al 29 de novembre i els podeu dipositar a les caixes que trobareu al vestíbul de infantil (c. Nàpols) i vestíbul de l'entrada principal (c. Sicília).
 
Esperem la vostra participació una vegada més!
 
Mireu, descobriu i FEU, ACTUEU, IMPLIQUEU-VOS!