Park Güell i Gaudí Experience

Etapa 8-11

Ja fa uns dies que l'alumnat de 6è de Primària vam fer una sortida per visitar el Park Güell i aprendre més sobre en Gaudí.
 
La sortida tenia tres parts. En primer lloc, vam veure un documental en 4D on se'ns explicava com era la vida a Barcelona a l'època de Gaudí i com aquest va començar a crear els seus edificis. Ja sabíem que s'inspirava en la natura però veure com es convertien les muntanyes o les llegendes en edificis va ser molt espectacular. El que més ens va agradar va ser la lluita entre els guerrers (xemeneies) i el drac de la casa Batlló. El documental se'ns va fer curt! A continuació, i amb ajuda d'unes pantalles interactives, ens van explicar encara més dades curioses sobre Gaudí i sobre els motius de la construcció del park. I per últim, vam fer la visita in situ i vam poder veure tot allò que ens havien explicat.
 
A l'aula estem treballant el trencadís, encara que l'estem fent amb "aironfix" i cartolines, que és molt més senzill que amb trossos de rajola i argamassa, però no és fàcil fer-ho quadrar per tal que quedi harmònic i vistós. També hem començat a treballar en una mena de vitrall fet amb un CD i decorat amb pintaungles, i així fem reciclatge tal com es va fer al Park Güell. No ho sabíeu? Doncs si! Al Park Güell es van reciclar des dels materials que es van extreure de la muntanya, fins a les rajoles, ampolles, etc que es van recollir de materials malmesos de fàbriques de ceràmica.
 
Us deixem una mostra d'un trencadís, quan acabem els vitralls ja us els presentarem.