Moltes gràcies, 5è EP!!

23 de novembre Col·legi

El passat 24 d’octubre, els vostres fills i filles van participar a la “Cursa Solidària del Pare Claret”. Gràcies al seu esforç i a la solidaritat dels seus patrocinadors, heu pogut recollir 288,22€.

Amb aquests diners hem entregat a Càritas i als seus projectes “Fil a l’agulla” i “Enredades”  120 cabdells de llana, 100 cabdells de “trapillo”, 400 agulles de cosir, 60 agulles de fer mitja de diferents mides, 10 cintes mètriques de costura, 20 didals, 6 costurers, 17 tisores, 5 bobines de fil de 500 metres, 4 bobines de fil de 250 metres i 8 bobines de fil de 100 metres.

Gràcies a aquest material podran desenvolupar als seus diferents centres de Barcelona projectes de recuperació de memòria amb gent gran i de potenciació de l’autoestima i les relacions socials i de les seves habilitats motores.

Moltes gràcies, novament, per la vostra col·laboració!

Amb vosaltres, la solidaritat és +!

Us deixem una foto de la cursa i d'alumnes de 5è EP i de membres de l'AMPA fent entrega a Càritas del material pel projecte "Fil a l'agulla" i de les manualitats per a la seva Fira de Nadal Solidari.