L'Ariadna Atencia, 1r premi al "58è Concurs Jovenes Talentos" de Relat Curt de la Coca-Cola

12 de juny ESO

L’Ariadna Atencia, de 2n d’ESO, ha estat guardonada amb un dels primers premis del 58è Concurs Jóvenes Talentos de Relat Curt que organitza la Fundación Coca-Cola, en la modalitat de llengua castellana. Acompanyada de dos professors, dels seus pares i d’una amiga de l’escola, va participar dissabte 9 de juny a les 11:00h del matí a la gala d’entrega de premis a un dels teatres del parc temàtic Port Aventura. Un dia rutilant rebia els i les participants!

El teatre estava pràcticament ple de participants, familiars i professors. Primer es van lliurar els premis en llengua catalana (aquesta era la 41ª edició) i els nervis encara eren controlables, però aquesta calma va desaparèixer aviat. La mecànica era la següent: es llegien els guanyadors i guanyadores dels premis i sortien a l’escenari. Van llegir els tercers premis: l’Ariadna no estava. Anaven llegint els segons i tampoc apareixia, però el presentador va fer una pausa al final i, per donar-li expectació a l’acte, va ‘cantar’ teatralment el nom de l’últim segon premi i era l’Ariadna del Col·legi Claret... però del Claret de Valls!

 

L’Ariadna va pujar a l’escenari, finalment, a recollir un primer premi. S’endú, a més a més dels regals materials, el record d’aquest dia, el reconeixement del seu talent i l’aplaudiment i recompensa pel seu esforç. Tant de bo aquesta sigui una de les primeres pedres de la seva dedicació a la literatura i la creativitat. Des del Col·legi la felicitem i compartim la seva alegria! Felicitats, Ariadna!