La Nutri-teca

Col·legi

L'estona de migdia i de menjador vol ser un espai educatiu coherent amb el projecte pedagògic de la nostra escola. Cada any, s'elabora un projecte educatiu de menjador i a continuació us presentem el d'enguany. 


La Nutri-teca

L'objectiu d'aquest any és treballar els següents valors: els hàbits saludables, la convivència i la sostenibilitat. Per tal de fer-ho possible, s'ha creat un eix d'animació que anirà enllaçant activitats, dinàmiques i tallers diversos a través de tres personatges que acompanyaran i guiaran els nens i nenes. Ells són:  

L'Arnau Sanot, que ens introduirà als hàbits saludables, la Júlia Treserres, que ens farà descobrir com podem millorar la sostenibilitat i el Marc Bonagent que ens ajudarà a establir una bona convivència entre tots.
 
Les activitats es realitzaran una vegada al mes i tindran una durada d'entre 20 i 30 minuts. Totes elles s'introduiran amb una dita catalana.
 
La primera activitat que s'ha dut a terme aquest curs ha estat: "Juguem a descobrir aliments", i l'ha introduït la dita: "S’ha acabat el bròquil". Tots els nens i nenes han gaudit molt descobrint el món de les verdures a través d'endevinalles, un joc del memory i trencaclosques. Aquesta dinàmica ens ha permès treballar els hàbits de vida saludables i la convivència.

Al llarg del curs us anirem explicant quines altres aventures ens fan viure l'Arnau, la Júlia i el Marc!