La banda sonora gràfica i silenciosa dels còmics

14 de desembre Etapa 8-11

Encara que el Pop Art i el Còmic van començar en moments diferents, el cert és que de seguida una part de l'estètica, la inspiració, els colors i fins i tot les temàtiques van fer-los coincidir.
 
El diseny gràfic i el còmic han anat avançant de la ma durant tota la segona part del segle XX i no han deixat de ser una influència i un mirall l'un per l'altre.
 
Deixant de banda les històries i els personatges més famosos dels còmics a l'aula hem treballat les onomatopeies i com són presentades dins de les històries. Tenen i tenien un pes molt important per maximitzar les situacions que vivien els herois i altres personatges. Són la forma d'expressar sons i sorolls dins d'una tira de còmic. Són part de la banda sonora gràfica i silenciosa dels còmics.

Com podreu veure, a 6è EP, per fer la vinyeta hem treballat per capes. Un fons que faci mirar cap el centre de la vinyeta. Una bafarada que l'emmarqui i unes grans lletres que sobresurtin en el centre i molt, molt de retulador per subratllar, resaltar i donar molt color.