Jocs Florals d'Infantil

Etapa 3-7

Durant la setmana passada s’han celebrat els Jocs Florals del nostre Parvulari. Han estat tres dies on els nens de P3, P4 i P5 han pogut compartir amb vosaltres totes les cançons i els poemes que han estat treballant durant força temps.

L’esforç, la constància i la il·lusió han fet possible que cada instant que heu pogut gaudir aquests dies com a pares hagi estat tot un èxit. No cal dir que el fet de tenir una setmana de vacances pel mig provocava certa incertesa, però hi ha quelcom que com a mestres també hem reafirmat: el millor camí per a l’èxit de cada un dels nostres alumnes és la confiança cega en les seves pròpies capacitats i possibilitats. Creiem en els vostres fills i una vegada més ens han demostrat que són capaços d’aconseguir tot allò que es proposin; nosaltres només els hem d’acompanyar, confiar-hi i restar al seu costat quan ens necessitin.

Saben que no estan sols, i que cada un d’ells és essencial i molt important per a tots nosaltres. Ja ho expressa l’audiovisual que ara us adjuntem i que ja vau poder veure la setmana passada: “Tu ets important per a mi i per als altres” i per això quan em necessitis amb tu estaré, allà on tu estiguis jo estaré, ALLÀ ON TU VAGIS JO HI ANIRÉ.