Ja tenim la memòria escolar!

Col·legi

Ja fa un mes que molts alumnes demanen emocionats: quan arribarà la memòria? Com cada any, volem entregar aquesta publicació tan estimada i esperada en una data significativa com és la Diada del Pare Claret. 

I arribada la data, aquesta setmana s'ha repartit la memòria escolar a totes les aules. Tan bon punt la rebien, tots els alumnes ràpidament buscaven la seva classe: Mira estem aquí! Apa quina cara que faig! 

Hem demanat a alguns alumnes què en pensaven de la memòria, i algunes de les seves frases han estat: 

"És super xuli", "M'encanta!", "Molt cool", "Em porta molts bons records!", "Ens fa sentir bé recordar el passat", "M'ha fet molta il·lusió veure'ns amb la nostra tutora de l'any passat"

I és que la memòria ens permet a tota la comunitat educativa viatjar al llarg de bona part de les aventures i projectes que vam viure el curs passat. Ens fa ser conscients de quantes coses vam viure, quantes persones vam conèixer, quants indrets vam descobrir i quantes coses vam aprendre a base d'observar, crear i experimentar.

Tot plegat, un entranyable record de vivències i aprenentatges que de ben segur ens hauran deixat petjada en el bagatge de tots i totes.

Desitgem que us agradi!