El projecte Eristoff premiat al Top 10 Social Innovation Relay

Batxillerat

El Santi Alguacil i el Carlos Ravella de Batxillerat van participar el passat mes de juny a la final estatal del Top 10 Social Innovation Relay de Junior Achievement amb el projecte Eristoff (soufi). En aquesta última fase del concurs van haver presentar i defensar el seu projecte en anglès. Ara han rebut un diploma de reconeixement per haver arribat al Top 10 i també han estat premiats com l'equip més actiu a les xarxes socials. 
 
El projecte Eristoff el van desenvolupar a l'assignatura d'Economia de 4t d'ESO i el seu tutor de projecte va ser en Carles Grau, professor d'anglès. Eristoff consisteix en unes ulleres per detectar i denunciar els abusos sexuals. La víctima pot enregistrar situacions de violència i aquestes imatges s'envien directament al cos de la Policia. 
 
La competició Top 10 Social Innovation Relay està organitzada per Junior Achievement i té com a objectiu incentivar l'emprenedoria entre els joves de 15 a 18 anys des d'un punt de vista social. La idea és que els joves mirin al seu voltant, detectin una problemàtica o un necessitat social, proposin una solució viable i dissenyin de quina manera desenvoluparan aquesta solució.  
 
Enhorabona Carles i Santi per aquest projecte innovador i pel vostre caràcter emprenedor!