Diada XL del Bàsquet Claret

Extraescolars

El proper cap de setmana, 24-25-26 de maig, el Bàsquet Claret celebra la 40a edició de la Diada XL als patis del Col·legi Claret. Serà tot un cap de setmana farcit d'activitats per a tota la família. Pels més petits hi haurà els Interclasses, i pels jugadors del Bàsquet Claret, partits i concursos (pista Mini i Gran), on podran participar acompanyats de mares i pares.
 
Enguany l'activitat Interclasses l'ampliem també a la canalla d'Infantil.
 
Què és l'interclasses?
Es tracta d'un petit torneig en el qual l'alumnat d'Infantil i Primària competeix per classes. L'objectiu és gaudir de la convivència amb els companys fent esport en equip. Durant aquests partits, hi haurà entrenadors dinamitzant i guiant l'activitat.
 
Qui hi pot participar?
Tot l'alumnat de l'escola des de P3 fins 6è de Primària, facin o no bàsquet, estan convidats a passar una bona estona d'esport amb els seus companys de la classe i del curs.
 
On es farà?
Tindrà lloc al pati vell de l'escola a partir de les 17.20 h del divendres 24 de maig.
 
Podeu consultar els horaris en el següent enllaç: Horaris Interclasses

Si voleu més informació d'aquesta activitat, podeu preguntar als monitors que trobareu al pati vell cada tarda de dilluns a dijous de 17h a 18:30h.
 
El dissabte al vespre farem l'entrega dels Premis Llops d'Or. I el diumenge 26, com cada any, hi haurà el tradicional dinar de germanor i la desfilada d'equips amb entrega de premis.
 
Esteu tots convidats a passar una bona estona jugant a bàsquet a la nostra Diada XL.
 
A continuació podeu consultar el programa de la Diada:
Us hi esperem!