Defunció de la Francisca Calvo Pérez

Col·legi

Francisca Calvo Pérez

Col·legi Claret: 1 de setembre de 1991 - 1 de setembre 2016

Fent servir les paraules de la Paquita, com a dona de fe compromesa i testimonial que sempre ha estat, us comuniquem que el dia 15 de maig ha arribat a la Casa del Pare. Avui, dia 16 es celebra a Astorga la cerimònia religiosa del seu comiat.

La seva estada entre nosaltres ha estat un regal perquè ens ha ensenyat que la vida és un servei als altres, fet amb estimació i sempre amb un somriure. El seu compromís amb les persones la va portar a col·laborar i fer equip amb els companys del Col·legi, manifestant sempre alegria i disponibilitat. Aquesta actitud es transformava en una sensibilitat especial per atendre els nens, les nenes , les famílies i qualsevol persona que li demanés ajuda.

Davant de les demandes de participació en les accions de caire social, sempre tenia un sí. La seva disponibilitat per servir i ajudar a les persones era constant. Em deia: “si coneixes alguna persona gran o malalta que necessita ajuda, m’ho dius, jo puc anar a ajudar-la”.

El seu últim comiat a la Clínica del Remei, abans de marxar cap a Astorga, va ser el desig de fer una abraçada a tots els membres de l’escola, donant gràcies per tot el que havia viscut entre nosaltres, i assumint emocionada aquest pas, però amb una gran pau.

El dia 22 de maig, dimecres, a les 19:00 h es celebrarà una Eucaristia a la Parròquia del Cor de Maria, tot compartint l’agraïment i la pregària, recordant l’estada de la Paquita entre nosaltres.