Claret s’inicia en el "DUAL DIPLOMA"

26 de novembre Batxillerat

Des del passat mes de setembre, un grup d'alumnes de 3r i 4t d'ESO i 1r de Batxillerat han iniciat classes per poder aconseguir la titulació del batxillerat nord-americà. Cursant unes classes en línia i amb l'ajuda d'un tutor nord-americà, els alumnes podran obtenir aquesta titulació.


Amb el Dual Diploma, els alumnes tenen l'oportunitat de millorar el seu nivell d'anglès, conèixer plataformes de formació en línia i altres eines tecnològiques i, a més, créixer personalment amb l'adquisició d'autonomia, responsabilitat i maduresa.

Tot seguit facilitem uns comentaris d'uns alumnes que estan participant actualment en el programa:
"El Dual Diploma et dóna força llibertat a l'hora de fer la feina i el teu anglès millora molt. Al principi no sabia com seria, però em va anar molt bé." Magalí Marín, 3r ESO.
"Abans de començar estava molt nerviós i no sabia si seria capaç d'estar al nivell de seguir les classes del Dual Diploma i combinar-ho amb les del col·legi. Al final, vaig veure que podia i vaig guanyar molta confiança." Arnau Sabaté, 3r ESO.
"Aquesta experiència t'ajuda a millorar a organitzar-te el dia a dia. Guanyes molta autonomia. L'assignatura de 'Life Managment Skills' ens ensenya com gestionar el nostre temps i ser més eficients." Martina Delgado, 3r ESO
"Les 'Live Sessions' via Skype són molt interessants, ja que, a part d'aprendre més sobre els continguts treballats, pots parlar amb gent de França i la resta d'Espanya. També guanyes molta fluïdesa parlant l'anglès."
Núria Cardona, 3r ESO

"És interessant fer les feines, ja que cada feina tracta d'un tema diferent. La plataforma és molt útil per aprendre a pronunciar paraules i millorar el vocabulari. Recomanaria molt fer el Dual Diploma, ja que millores molt l'anglès i guanyes coneixements." Judit Raso, 3r ESO